1397/12/21 سه‌شنبه
تقدیر از فعالان عرصه سلامت معاونت آموزشی به عمل آمد
در آیین تقدیر از فعالان عرصه سلامت دانشکده علوم پزشکی آبادان از فعالان برگزیده معاونت آموزشی قدردانی شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، تحقیقات و فناوری دانشکده علوم پزشکی آبادان، در این آیین که در تئاتر شهر آبادان برگزار شد از بانوان نمونه، مهندسان نمونه، بازنشستگان، کتابدار نمونه، برگزیدگان مسابقات فرهنگی، ورزشی بسیج دانشجویی و برگزیدگان طرح شهید رهنون قدردانی شد.
دکتر شکراله سلمان‌زاده، سرپرست دانشکده علوم پزشکی آبادان در  این مراسم ضمن تبریک ایام ماه رجب اظهار داشت: زحمت این عزیزان در عرصه‌های مختلف جای تقدیر دارد، افرادی که برای سلامتی که بزرگترین نعمت خدادادی است تلاش می‌کنند.
در ادامه این مراسم از فعالان عرصه سلامت معاونت آموزشی نیز تقدیر شد. به همین مناسبت مولود محمدیان به عنوان کتابدار نمونه مورد تقدیر قرار گرفته و از دکتر سلمان‌زاده و دکتر مبارک؛ معاون آموزشی این دانشکده لوح سپاس دریافت نمود.