1398/4/25 سه‌شنبه
آغاز غربالگری سلامت دانش‌آموزان از اول تیرماه در شهرستان آبادان
رئیس مرکز بهداشت آبادان ضمن اشاره به برنامه غربالگری دانش‌آموزان، از اجرای نظام مراقبت سلامت گروه سنی۶ تا ۱۵سال شامل دانش آموز و غیر دانش‌آموز خبر داد.

جعفر ربیحاوی صبح امروز در گفتگو با خبرنگار وبدا در آبادان گفت: غربالگری معاینات دانش‌آموزان گروه هدف شامل پیش دبستانی، اول، چهارم، هفتم و دهم و نوجوانان غیر دانش‌آموز ۱۲،۹،۶ و۱۵ سال از ابتدای تیرماه آغاز و تا پایان دی ماه سالجاری در مراکز خدمات جامع سلامت شهری و خانه‌های بهداشت بصورت خانوارمحور ادامه خواهد یافت.

وی با بیان اینکه فرآیند غربالگری برای گروه سنی پیش‌دبستانی و کلاس اول در ابتدا در پایگاه‌های سنجش شهرستان آبادان، منیوحی و اروندکنار انجام و بعد از این مرحله دانش‌آموزان در مراکز جامع سلامت شهر و خانه‌های بهداشت توسط مراقبین سلامت و بهورزان غربالگری و برای معاینات تکمیلی به پزشک مسقر در مراکز ارجاع داده می‌شوند.

ربیحاوی افزود: از ابتدای شروع این برنامه بیش از ۲هزار نفر توسط پزشک و ۵هزار نفر توسط غیر پزشک غربالگری و در سامانه سیب وزارت بهداشت ثبت شده‌اند.

همشهریان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تماس ۵۳۳۴۰۰۸۱ داخلی ۱۲۲ یا به واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت آبادان مراجعه نمایند.