1398/4/30 یکشنبه
پلمب 2مرکز غیرمجاز ارائه خدمات پوست و مو در آبادان
معاون درمان دانشکده علوم پزشکی آبادان از پلمب 2مرکز غیرمجاز ارائه خدمات پوست و مو و لیزر در این شهرستان خبر داد.

دکتر حجت‌اله جانبی صبح امروز در گفتگو با خبرنگار وب‌دا در آبادان اظهار داشت: در پی رصد کارشناسان حوزه اداره نظارت بر درمان دانشکده علوم پزشکی آبادان، با حکم قضایی از فعالیت غیر مجاز درمانی این مراکز ارائه‌دهنده خدمات پوست، مو و لیزر ممانعت به عمل آمد.

وی با بیان این موضوع که این 2مرکز با استفاده از دستگاه‌ها و تجهیزات پزشکی به صورت غیرمجاز خدمات ارائه می‌دادند، اضافه کرد: مراکز زیبایی یادشده پلمب و پرونده آنها به منظور رسیدگی از طریق امور حقوقی به مراجع قضایی ارجاع داده شد.

معاون درمان دانشکده علوم پزشکی آبادان بیان کرد: از ابتدای امسال 8مرکز غیرمجاز ارائه خدمات پزشکی و درمانی در آبادان پلمب شده‌اند.