1398/5/1 سه‌شنبهبرای نخستین بار
عمل پیوند قرنیه چشم در بیمارستان شهید بهشتی آبادان
معاون درمان دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: برای نخستین بار عمل پیوند قرنیه چشم در بیمارستان شهید بهشتی آبادان انجام شد.

حجت الله جانبی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه عمل یاد شده توسط کاتوزپور فوق تخصص قرنیه انجام شد، گفت: بیمار فردی ۳۸ ساله است که به بیماری قوز قرنیه مبتلا بود، در این نوع از بیماری فرد مبتلا فاصله بیش از یک متر را نمی‌تواند ببیند.

وی افزود: در ارتباطی با بانک قرنیه چشم کشور موفق به تأمین و دریافت قرنیه مورد نیاز برای عمل پیوند شدیم.

معاون درمان دانشکده علوم پزشکی آبادان تصریح کرد: عمل پیوند قرنیه حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه به طول انجامید.

جانبی با ابراز امیدواری از اینکه مردم دچار بیماری نشوند، یادآور شد: تلاش ما آن است که چنانچه بیماری حادث شد مردم دیگر نه دغدغه‌ای برای درمان داشته و نه مجبور به مراجعه به دیگر شهرها باشند.

وی گفت: امید می‌رود به نقطه‌ای برسیم که تمام مطالبات به حق مردم شهرستان‌های آبادان خرمشهر و شادگان را در حوزه درمان برآورده کنیم.