1398/6/25 دوشنبه
حضور فارغ‌التحصیلان دانشکده علوم پزشکی آبادان در جمع استعدادهای درخشان کارشناسی ارشد
فارغ‌التحصیلان دانشکده علوم پزشکی آبادان در جمع استعدادهای درخشان کارشناسی ارشد کنکور سال 98 جای گرفتند.

به گزارش خبرنگار وب‌دا از  آبادان، نام 5 نفر از فارغ‌التحصیلان دانشکده علوم پزشکی آبادان در جمع پذیرفته‌شدگان استعدادهای درخشان در مقطع کارشناسی ارشد سال ۹۸ مشاهده می‌شود.

معصومه فرهادیان نژاد (ارشد بیوشیمی بالینی-علوم پزشکی تهران)، سنا عسگری فرد (ارشد اموزش بهداشت و ارتقای سلامت-علوم پزشکی شیراز)، مریم عزیزی (ارشد پرستاری کودکان-علوم پزشکی تهران)، فروزان مولائی فر (ارشد پرستاری داخلی جراحی-علوم پزشکی جندی شاپور) و فوزیه حموله طهماسبی (ارشد اتاق عمل-علوم پزشکی اصفهان) از دانشکده علوم پزشکی آبادان جزو پذیرفته‌شدگان استعدادهای درخشان در مقطع کارشناسی ارشد سال ۹۸ در رشته و دانشگاه‌های نامبرده شده هستند.