1398/6/31 یکشنبه
پیام رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس
رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان با انتشار پیامی فرا رسیدن هفته دفاع مقدس را گرامی داشت.

به گزارش خبرنگار وب‌‎دا از آبادان در متن پیام دکتر شکراله سلمان‌زاده، آمده است: «هفته دفاع مقدس یادآور از جان گذشتگی مردمانی‌ست که برای حفظ ایمان، مذهب و مام و خاک وطن، جان و خون را ایثار و تقدیم کردند و این عبور از جان تا ابد در تاریخ ایران اسلامی مانا خواهد ماند.

این هفته‌ی عزیز به شکل اصیل نمایانگر و ویترینی از تعصب اسلامی-ایرانی به کیش و به میهن است و در این ایام دوباره تجدید میثاقی خواهیم داشت با آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی(ره) و به خود یادآوری می‌کنیم که بیرق برافراشته‌ی نظام مقدس جمهوری اسلامی هیچگاه و در هیچ برهه‌ای از تاریخ از سربلندی کوتاه نخواهد آمد.

در این بین بر ملت شریف ایران واجب است تا با یادآوری خاطرات جنگ تحمیلی، ضمن تاسی از فرامین مقام معظم رهبری و اشاعه فرهنگ مقاومت، چراغِ یاد و خاطره‌ی شهدا، آزادگان، جانبازان و ایثارگران دفاع مقدس را تا مادامِ تاریخ روشن نگاه دارند.»