منو اشيا عمودي
پرسش و پاسخ
رویداد ها
لینک ها

نرگس جلالیان  کارشناس مسئول اعتباربخشی معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی  آبادان  از آغاز دور دوم پایش های اعتبار بخشی  بیمارستانهای تحت پوشش خبر داد. به گزارش روابط عمومی  معاونت درمان، خانم  جلالیان در این خصوص اظهار داشت: این دوره از پایش ها بر اساس دستورالعمل اجرایی ارزیابی ادواری اعتباربخشی توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با استفاده از سنجه های جدید انجام می شود. جلالیان افزایش سنجه های ایمنی بیمار، حقوق گیرنده خدمت،  پاراکلینیک  و ارزیابی  سنجه های بخش بهداشت توسط کارشناسان آموزش دیده بهداشت محیط  را از مهمترین تغییرات دور دوم ارزیابی ادواری  برشمرد .وی افزود:در این بازدیدها روند استقرار استانداردهای اعتبار بخشی مورد بررسی و پایش قرار گرفته و نقشه راه ارتقای کیفیت خدمات درمانی و مراقبتی در بیمارستانها توسط ارزیابان کشوری به مدیران و مسئولین بیمارستانها ارائه می گردد. مسئول اعتباربخشی معاونت درمان ضمن قدردانی از تلاشهای مسئولین و کارکنان بیمارستانهای تحت پوشش دانشکده  علوم پزشکی آبادان  خواستار تلاش هرچه بیشتر  برای پیاده سازی استانداردهای اعتباربخشی گردید و ثمره این تلاشها را ارئه خدماتی ایمن تر، اثربخش تر و شایسته تر به مردم منطقه دانست .

دانشگاه علوم پزشکی آبادان